La 10 mingi Select Mundo cumparate primiti o minge cadou !!!
Select Mundo
Art. 55-120 Trening Hummel Bee AUTHENTIC la numai 69,95 Euro.
Trening	Hummel Bee AUTHENTIC
Art. 36-320 Hummel Classic Bee Damen Zip Jacket la numai 40 Euro.

Hummel Classic Bee Damen Zip Jacket

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.universul-sportului.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www.universul-sportului.ro este un site propietatea firmei DOUBLE-PASS s.r.l., persoana juridica romana infiintata legal in anul 2006 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO 19079480; Registrul Comertului: J24/1537/2006. DOUBLE-PASS s.r.l. isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din site.

Confidentialitate

DOUBLE-PASS s.r.l. poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre. 1. Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul www.universul-sportului.ro, cum ar fi: a) procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;. b) oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra; c) solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra; d) contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.universul-sportului.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale.. etc. (in afara de cazul in care ati facut o cerere privind aceasta activitate). 2. Distribuirea informatiilor despre dumneavostra, DOUBLE-PASS S.R.L. nu va distribui nici o informatie despre dumneavoastra catre o terta persoana decat daca acest lucru este cerut de lege.

Drepturi de Autor

Tot continutul site-ului www.universul-sportului.ro este proprietatea DOUBLE-PASS S.R.L., aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Licenta de acces pe site

DOUBLE-PASS s.r.l. iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.universul-sportului.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care DOUBLE-PASS s.r.l. isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.universul-sportului.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al DOUBLE-PASS s.r.l. . DOUBLE-PASS s.r.l. poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.

Descrierea produselor

www.universul-sportului.ro foloseste descrieri identice ale produselor, de asemenea imaginile sunt identice cu cele ale produselor pe care le veti achizitiona.

Preturile

Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu expedierea produsului si este compus din pretul produsului in sine insumat cu costul expeditiei. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului cu noul pret, www.universul-sportului.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totatlitate suma platita in avans atunci cand este cazul. www.universul-sportului.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele comercializate.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. DOUBLE-PASS s.r.l. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe site-ul www.universul-sportului.ro nu exista alte taxe decat cele care le regasiti in factura eliberata pentru achizitia produselor de pe site-ul nostru.